Γειά σας επισκέπτη!

ΨΗΦΙΑΚΟ MODULATOR MAC HOME

ΨΗΦΙΑΚΟ MODULATOR MAC HOME

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Μόνο 1 έμμεινε
Κωδικός
09.003.0002
Barcode / EAN
8435136444886
Κατασκευαστής
Ikusi

Είναι ένας ψηφιακός διαμορφωτής DVB-T μίας εισόδου – δηλαδή διαμορφώνει μία αναλογική πηγή σε COFDM. Ο σκοπός του είναι να καλύψει της ανάγκες του απλού χρήστη, στις περιπτώσεις όπου χρειάζεται να δοθεί στο ομοαξονικό δίκτυο ψηφιακό σήμα από μόνο μία πηγή, παρέχοντας μια σοβαρή λύση σε μια πολύ καλή τιμή. Στην είσοδο του δέχεται σήμα A/V, (C-VBS & Stereo Audio), δέχεται όμως και σήμα S-VIDEO και Component Video (Y Pb Pr, RGB), για μέγιστη ποιότητα εικόνας. Η συμπίεση του σήματος video γίνεται κατά MPEG2 MP@ML, H.264/MPEG-4 AVC MP L4.1 και του audio κατά MPEG1 Layer II. Το bitrate μπορεί να ρυθμιστεί για το video από 3 έως 10 Mbits/s και για το audio από 96 έως 384 Kbits/s, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εξόδου και στις δύο παραμέτρους. Η έξοδός του καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των UHF (474 - 858 MHz).

Μια νέα λειτουργία αναπαραγωγής βίντεο στο διαμορφωτή MAC Home, έρχεται σαν bonus και τον καθιστά μια απλή, χαμηλού κόστους εφαρμογή που επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση να δημιουργήσει τη δική της διαφήμιση, το δικό της info channel με ψηφιακή διαμόρφωση, χρησιμοποιώντας μόνο το MAC Home. Με αυτό το νέο χαρακτηριστικό, το MAC Home είναι ο πρώτος ψηφιακός διαμορφωτής με τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων βίντεο, εικόνων και ήχου. Το βίντεο που θα παίξει στον ψηφιακό διαμορφωτή είναι εύκολο να δημιουργηθεί, με την δωρεάν εφαρμογή για υπολογιστή που προσφέρουμε, η οποία μπορεί να δημιουργήσει βίντεο με πολύ εύκολο τρόπο, αναμειγνύοντας διαφορετικά format αρχείων εικόνων, ήχων και βίντεο.

Είναι ένας ψηφιακός διαμορφωτής DVB-T μίας εισόδου – δηλαδή διαμορφώνει μία αναλογική πηγή σε COFDM.
Ο σκοπός του είναι να καλύψει της ανάγκες του απλού χρήστη, στις περιπτώσεις όπου χρειάζεται να δοθεί στο ομοαξονικό δίκτυο ψηφιακό σήμα από μόνο μία πηγή, παρέχοντας μια σοβαρή λύση σε μια πολύ καλή τιμή.
Στην είσοδο του δέχεται σήμα A/V, (C-VBS & Stereo Audio), δέχεται όμως και σήμα S-VIDEO και Component Video (Y Pb Pr, RGB), για μέγιστη ποιότητα εικόνας.
Η συμπίεση του σήματος video γίνεται κατά MPEG2 MP@ML, H.264/MPEG-4 AVC MP L4.1 και του audio κατά MPEG1 Layer II. Το bitrate μπορεί να ρυθμιστεί για το video από 3 έως 10 Mbits/s και για το audio από 96 έως 384 Kbits/s, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εξόδου και στις δύο παραμέτρους.
Η έξοδός του καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των UHF (474 - 858 MHz).

Μια νέα λειτουργία αναπαραγωγής βίντεο στο διαμορφωτή MAC Home, έρχεται σαν bonus και τον καθιστά μια απλή,
χαμηλού κόστους εφαρμογή που επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση να δημιουργήσει τη δική της διαφήμιση, το δικό της
info channel με ψηφιακή διαμόρφωση, χρησιμοποιώντας μόνο το MAC Home.
Με αυτό το νέο χαρακτηριστικό, το MAC Home είναι ο πρώτος ψηφιακός διαμορφωτής με τη δυνατότητα αναπαραγωγής
αρχείων βίντεο, εικόνων και ήχου.
Το βίντεο που θα παίξει στον ψηφιακό διαμορφωτή είναι εύκολο να δημιουργηθεί, με την δωρεάν εφαρμογή για
υπολογιστή που προσφέρουμε, η οποία μπορεί να δημιουργήσει βίντεο με πολύ εύκολο τρόπο, αναμειγνύοντας
διαφορετικά format αρχείων εικόνων, ήχων και βίντεο.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κωδικός 09.003.0002
Κατασκευαστής Ikusi
Barcode / EAN 8435136444886
MPN 4488
Κατώτατη Τιμή Eshop 662,20 €