Εταιρικό Προφίλ


Η εταιρεία μας μετρά ήδη 50 χρόνια παρουσίας στον χώρο των ηλεκτρονικών ειδών και από το 2008 με την ίδρυση της ATC δραστηριοποιείται στην χονδρική πώληση με εισαγωγές από εργοστάσια κατασκευαστών και αντιπροσωπείες δυνατών Brand names από την Ευρωπαϊκή κυρίως αγορά. Σιγά σιγά χτίζουμε το δικό μας Brand name ATC το οποίο θα βρείτε σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων, με χαρακτηριστικό την ποιότητα, την αξιοπιστία και την προσιτή τιμή! Άλλα Brands που θα βρειτε αποκλειστικά σε εμάς είναι οι AVIDE / ENTAC / MEETION κ.α.

Η εταιρεία μας διαθέτει όμως και αρκετές ακόμα συνεργασίες που θα βρείτε στην σελίδα των κατασκευαστών. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, προσπαθούμε να είμαστε ένας σημαντικός και έμπιστος συνεργάτης για τους πελάτες μας.  

Με περισσότερο από 90% πληρότητα στην αποθήκη μας, καταφέρνουμε να σας παρέχουμε διαθέσιμο το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων μας.

Με διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο πωλήσεων και περισσότερους από 2.500 πελάτες στην Ελληνική και διεθνή αγορά, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι εκτιμούν την συνεργασία αυτή και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται. Η πολυετής εξειδίκευσή μας στην εισαγωγή και αντιπροσωπεία ηλεκτρονικών ειδών, μας καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη για το κατάστημα σας.
Αποθήκη

Λόγοι να μας επιλέξετε ώς προμηθευτή σας :