Εταιρικό Προφίλ


Η εταιρεία μας μετρά ήδη 50 χρόνια παρουσίας στον χώρο των ηλεκτρονικών ειδών και από το 2008 με την ίδρυση της ATC δραστηριοποιείτε στην χονδρική πώληση με εισαγωγές και αντιπροσωπίες δυνατών Brand names όπως οι Ikusi / Promax γύρω από τα Επίγεια Δορυφορικά, οι Avide / Entac γύρω από τον Φωτισμό και το Ηλεκτρολογικό υλικό, η XO γύρω από τα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και η Meetion γύρω από τα gaming αξεσουάρ υπολογιστών.

Η εταιρεία μας διαθέτει όμως και αρκετές ακόμα συνεργασίες που θα βρείτε στην σελίδα των κατασκευαστών. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, προσπαθούμε να είμαστε ένας σημαντικός και έμπιστος συνεργάτης για τους πελάτες μας.  

Με περισσότερο από 90% πληρότητα στην αποθήκη μας, καταφέρνουμε να σας παρέχουμε διαθέσιμο το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων μας.

Με διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο πωλήσεων τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι εκτιμούν την συνεργασία αυτή και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται. Η πολυετής εξειδίκευσή μας στην εισαγωγή και αντιπροσωπεία ηλεκτρονικών ειδών, μας καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη για το κατάστημα σας.
Αποθήκη

Λόγοι να μας επιλέξετε ώς προμηθευτή σας :