Τρόποι Αποστολής - Επιστροφή ΠροϊόντωνΟι παραγγελίες που έχουν δoθεί και πληρωθεί μέχρι τις 13:00 αποστέλλονται αυθημερόν από την εταιρεία μας και παραδίδονται σε εσάς από 24 έως 48 ώρες , πλήν εξαιρέσεων (δύσβατες περιοχές - νησιά) που ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί γιατί εξαρτάται από δευτερογενείς παράγοντες. (δρομολόγια πλοίων κ.α).

  • Οι αποστολές των εμπορευμάτων σε Ολόκληρη την Ελλάδα είναι δωρεάν για παραγγελίες καθαρής αξίας άνω των 150 € και η αποστολή γίνεται με μέσο δικής μας επιλογής.
  • Οι παραγγελίες κάτω των 150 € αποστέλλονται συνήθως με Courier έπειτα από τον υπολογισμό βάρους και δείχνοντας την χρέωση στο καλάθι πριν καταχωρηθεί η παραγγελία σας. 
  • Για ειδικές περιπτώσεις σε παραγγελίες κάτω των 150 € με βαρέα και ογκώδη προϊόντα που το κόστος της Courrier είναι υπερβολικό, μπορείτε να επιλέξετε μεταφορική εταιρεία και στα σχόλια να μας υποδείξετε το συνεργαζόμενο σας πρακτορείο. Το κόστος είναι 3.5 € ανά δέμα αν το χρεώσουμε μέσα στο τιμολόγιο. 

       ΥΓ     Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή και ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας για τυχόν απώλεια ή καταστροφή κατά την μεταφορά τους.


Υπάρχει και η επιλογή BOXNOW που επιτρέπει την αποστολή πενελλαδικά (Ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη) με χρέωση 1,5 ευρώ (+ΦΠΑ)  ανα δέμα, αποκλειστικά όμως μέγιστης διάστασης 60εκ Χ 40εκ Χ 30εκ ώστε να χωράει στο μεγαλύτερο LOCKER.


Επιστροφές μη ελλατωματικών προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές εντός 7 ημερών από την έκδοση του τιμολογίου αγοράς και εφόσον: 


  • Παραλάβατε άλλο κωδικό προϊόντος από αυτό που είχατε αρχικά παραγγείλει.
  • Κάνατε λάθος στην παραγγελία σας και δέν έχει ανοιχθεί η συσκευασία του προϊόντος.

Στην πρώτη περίπτωση το λάθος oφείλεται σε εμάς και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρεία μας. 
Στην δεύτερη περίπτωση τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Επιστροφές ελλατωματικών προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές κατόπιν συμπλήρωσης της σχετικής Φόρμας RMA όπου εκεί θα βρείτε και τις απαραίτητες οδηγίες. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.