Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες που έχουν δoθεί και πληρωθεί μέχρι τις 13:00 αποστέλλονται αυθημερόν από την εταιρεία μας και παραδίδονται σε εσάς από 24 έως 48 ώρες , πλήν εξαιρέσεων (δύσβατες περιοχές - νησιά) που ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί γιατί εξαρτάται από δευτερογενείς παράγοντες. (δρομολόγια πλοίων κ.α).

  • Οι αποστολές των εμπορευμάτων σε Ολόκληρη την Ελλάδα είναι δωρεάν για παραγγελίες καθαρής αξίας άνω των 100 € .
  • Οι παραγγελίες κάτω των 100 € αποστέλλονται με Courier έπειτα από τον υπολογισμό βάρους και δείχνοντας την χρέωση στο καλάθι πριν καταχωρηθεί η παραγγελία σας. 
  • Για ειδικές περιπτώσεις σε παραγγελίες κάτω των 100 € με βαρέα και ογκώδη προϊόντα που το κόστος της Courrier είναι υπερβολικό, μπορείτε στα σχόλια στο τελευταίο βήμα να σημειώσετε την μεταφορική που συνεργάζεστε ώστε να τα στείλουμε με αυτήν με χρέωση παραλήπτη. Σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορεί η να αποστέλλει με αντικαταβολή.

       ΥΓ     Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή και ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας για τυχόν απώλεια ή καταστροφή κατά την μεταφορά τους.


Απο 15/6/23 υπάρχει και η επιλογή BOXNOW που επιτρέπει την αποστολή πενελλαδικά με χρέωση 2.42 ευρώ (+ΦΠΑ)  ανα δέμα, αποκλειστικά όμως μέγιστης διάστασης 60εκ Χ 40εκ Χ 30εκ ώστε να χωράει στο μεγαλύτερο LOCKER.