Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες που έχουν δωθεί και πληρωθεί μέχρι τις 13:00 αποστέλλονται αυθημερών από την εταιρεία μας και παραδίδονται σε εσάς από 24 έως 48 ώρες , πλήν εξαιρέσεων (δύσβατες περιοχές - νησιά) που ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί γιατί εξαρτάται από δευτερογενής παράγοντες. (δρομολόγια πλοίων κ.α).

  • Οι αποστολές των εμπορευμάτων στο ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και στην πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι δωρεάν για παραγγελίες καθαρής αξίας άνω των 100 € .
  • Οι αποστολές των εμπορευμάτων στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι δωρεάν για παραγγελίες καθαρής αξίας άνω των 200 € και η εταιρεία μας αναλαμβάνει την δωρεάν αποστολή των εμπορευμάτων μέχρι την πόρτα σας.
  • Στην περίπτωση που κάποια παραγγελία είναι καθαρής αξίας από 101 € έως 199 € τότε η εταιρεία μας αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής μέχρι το σημείο μεταφόρτωσης και έπειτα σας χρεώνει με 3 ευρώ ανά δέμα μέχρι τον χώρο σας, το οποίο κόστος συμπεριλαμβάνεται στο τιμολόγιο πώλησης.

Συνεπώς εσείς ποτέ δεν πληρώνεται κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων. Το τονίζουμε για να αποφεύγονται λάθη και διπλό-χρεώσεις.

            Παραγγελίες οι οποίες δίνονται σε εμάς και έχουν εξοφληθεί έως τις 14:00 

            Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή και ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας για τυχόν απώλεια ή καταστροφή κατά την μεταφορά τους.

Δέματα μικρού όγκου και μέχρι 2 κιλά με την ίδια χρέωση αποστέλλονται μέσω Courier. Σε ειδική περίπτωση που κάποιος χρειάζεται ειδική αποστολή μέσω Courier σε μεγαλύτερου όγκου δέματα η χρέωση θα συμφωνείται από κοινού.

 

Δείτε τον πίνακα χρεώσεων παρακάτω:

 

Περιοχή

Μεταφόρτωση

Αξία Παραγγελίας

Κόστος ανά Δέμα

Λεκανοπέδιο Αττικής

Όχι

Κάτω από 100 €

3€

Από 101 € έως 199 €

Δωρεάν

Πάνω από 200 €

Δωρεάν

Θεσσαλονίκη

Όχι

Κάτω από 100 €

3€

Από 101 € έως 199 €

Δωρεάν

Πάνω από 200 €

Δωρεάν

Υπόλοιπη Ελλάδα

Ναι

Κάτω από 100 €

6€

Από 101 € έως 199 €

3€

Πάνω από 200 €

Δωρεάν